Всещност пише, че заедно с Giulia, ще има и Mid-sized SUV, а останалите модели ще бъдат отложени до 2020. Според други новини които гледах реално този SUV се планира за 2017. Моите надежди са да тръгне успешно предвит, че всичко се е втурнало да купува SUV от Lada до Bentley и в този сегмент има място за всички марки. Като добавим, че истински италиански SUV реално няма ще бъде интересно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеПоредната безумно тъпа маркетингова стратегия!
Тия талянци що не вземат някой немец да им направи маркетинга. Затриват хубавите автомобили.....
Harald Wester
Chief Technology Officer
Head of Alfa Romeo and Maserati
http://www.fcagroup.com/en-US/govern...ld_wester.aspx
Не се впрягайте толкова на такива новини, ако излезе пълната гама на Giulia и малкия SUV в обозримо бъдеще, после подновят хечбека от там нататък не е толкова фатално дали пълната гама ще се появи в следващата една или в следващите две години след това
Освен това новината наистина е малко мъглява, а и в толкова голяма корпорация инвестиционните планове понякога се сменят не просто всяка година, а на всяко тримесечие... като се има предвид че сега е момента за отчитане на финансови резултати и реагиране на тях, не мисля че нещо кой знае колко фатално се е случило. А да отложиш някой модел с година също не е радикална промяна в планаAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Смоки, като ги знаем колко време ги докарват актуалните към момента модели на марката, може да се досетим за тея концептуалните (евентуалните) кога ще ги пуснат в продажба
п.с. Кога ше дойдеш да черпиш с ЖулиетатаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСмоки, като ги знаем колко време ги докарват актуалните към момента модели на марката, може да се досетим за тея концептуалните (евентуалните) кога ще ги пуснат в продажба
п.с. Кога ше дойдеш да черпиш с ЖулиетатаДа внесем уточнение - докарването е работа на дилърите, които са местни компании в страните в които търгуват, напълно самостоятелни от производителя
И второ, доколкото знам аз поне, българските дилъри се справят според сроковете, за които по договор не дължат никакви неустойки.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеБе ти в която тема ме срещнеш го обръщаш на спамДа внесем уточнение - докарването е работа на дилърите, които са местни компании в страните в които търгуват, напълно самостоятелни от производителя
И второ, доколкото знам аз поне, българските дилъри се справят според сроковете, за които по договор не дължат никакви неустойки.
Comment
-
Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщениеСправят,справят колко пък да се справят-колкото да виснеш с едни илядо лева,а Зъмо?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеМуахахах, Зъма го целнаха, ма он пара не дава
Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщениеСправят,справят колко пък да се справят-колкото да виснеш с едни илядо лева,а Зъмо?Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЩе обсъдя работата на модератор - модератора демонстративно участва в спам, вместо да си свърши задачите и да разчисти мненията на горните спамери
На тебе няма да ти отговарям, тез пари дето ти твърдиш че ти вися, ако дойда със 145-цата... само от гаранционни рекламации мога да си ги избияLast edited by rubig; d.m.y г., 22:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеШанс има, но трябва първо да четеш преди да пишеш.
С "паркиране" на 3 от шесте бутала и старт стоп система може и по-малък разход да дава.Зависи от тежестта на крака.
Отделно този автомобил 3 -литровия едва ли ще го купуват, за да го използват да ходят до Кауфланд да си купят салам, краставици и зеле...
Автомобилът е спортен, не е за предимно градско шофиране.
Стига сте писали глупости и сте хейтили, нямате ли друга работа?!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕ, тя ще работи на 3 цилиндъра, само ако ходиш да Кауфланд и я кротиш с 40Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеИма икономичен режим, дали ще е до 40км/ч или до 90 не се знае.Не си чел софтуера, за да си наясно.В икономичния режим може да е до 60, може и до 90км/ч.
Ако при 15 км/ч завариш газта за пода, няма да работи на 3 цилиндъра, нищо че си с много ниска скорост. А пък точно тази конкретна кола, както я представиха на презентацията има толкова сложна електроника, че тоя разговор дето го водим е пълна ала-балаAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Comment
-
Спокойно, аз Джулията я виждам на пазара някъде около 2020 г. В БГ хората с парите не са алфисти, или поне аз не познавам човек с много пари, който ще си я купи, било то и базовата версия. Но кой знае...Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment